Notícies

El COOPEREM als mitjans de comunicació

19 de October del 2020

El COOPEREM ha aparegut recentment a diversos mitjans de comunicació de l’àmbit de les comarques de Girona. Amb aquestes campanyes informatives la difusió dels missatges principals del projecte han arribat d’una manera clara i entenedora a la ciutadania, que ha pogut conèixer en què consisteix el projecte i quins seran els seus resultats sobre el territori un cop acabat.

Al Diari de Girona i a El Punt Avui s’han publicat dos banners, que mostren les tasques que està duent a terme el projecte amb relació a la gestió i prevenció d’incendis forestals. A més, al Setmanari Hora Nova i al Setmanari Empordà, a través de la publicació de dos publireportages, s’expliquen els orígens, motius, accions i resultats del COOPEREM. Els lectors poden conèixer els detalls del projecte.

També, alguns dels socis del projecte han estat entrevistats en diverses televisions locals gironines. Els telespectadors de TV Girona, Canal 10 Empordà i Empordà Televisió han pogut escoltar de la mà de les persones implicades directament en el desenvolupament del projecte cadascuna de les accions que han de contribuir a millorar la cooperació per una gestió i prevenció d’incendis més eficient i ràpida en cas d’incendi.

A continuació trobareu els materials publicats i els enllaços a les entrevistes: